Renginiai

Įvykę renginiai

  2017-12-13



Gruodžio 12 d. rytą bibliotekos darbuotojos Violeta Katinienė, Stanislava Silkienė ir Ieva Lipskienė lankėsi Joniškio „Saulutės“ darželyje „Pelėdžiukų“ grupėje.

  Gruodžio 12 d. rytą bibliotekos darbuotojos Violeta Katinienė, Stanislava Silkienė ir Ieva Lipskienė lankėsi Joniškio „Saulutės“ darželyje „Pelėdžiukų“ grupėje. Darželyje visa savaitė skirta pasakoms, tad „Pelėdžiukų“ grupės auklėtoja Daiva Katiliavaitė pakvietė bibliotekos darbuotojas paviešėti grupėje ir atnešti vaikams dovanų – gražių pasakų.
   Violeta ir Stanislava ne tik sekė pasaką apie „Vilką ir septynis ožiukus“, bet ir demonstravo tikrą lėlių spektakliuką su pasakos veikėjais. Pasaka baigėsi labai gražiai – ožiukų šeimyna susėdo laukti Kalėdų.
   Ieva supažindino mažuosius darželinukus su knygomis, kurios papildytos virtualia realybe arba kitaip dar vadinamos 3D knygomis. Atsisiuntus specialią programėlę į išmanųjį įrenginį galima stebėti kaip knygos veikėjai atgyja: juda, dainuoja, bėgioja. Tyrinėjome gamtininko Salemono Paltanavičiaus knygą „Metų ratas“ ir Rūtos Dzin knygą „Peliūnės vasara“.
Kadangi artėja didžiosios šventės, bibliotekininkės atėjo su dovanomis – grupės vaikučiams padovanojo knygą „Meškučių sodyba. Knyga su žibintuvėliu“.

Ieva Lipskienė,



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09