Renginiai

Įvykę renginiai

  2017-12-13



Gruodžio 11 d. Viešojoje bibliotekoje vyko paskutinis 2017-ųjų metų bibliotekos darbuotojų pasitarimas.

   Gruodžio 11 d. Viešojoje bibliotekoje vyko paskutinis 2017-ųjų metų bibliotekos darbuotojų pasitarimas.
Pasitarimo pradžioje Viešosios bibliotekos direktorė J. Šimkevičiūtė apibendrindama 2017-uosius metus teigė, kad šie metai bibliotekai buvo ypač aktyvūs ir neeiliniai, nes buvo minimas 80-asis bibliotekos veiklos jubiliejus, įteikta Jono Avyžiaus literatūros premija, atliktas Informacijos ir kraštotyros bei Vaikų literatūros skyrių remontas, vyko daug įvairių renginių bei edukacijų. Direktorė darbuotojams linkėjo ir toliau būti aktyviems, kūrybingiems ir energingiems.
   Vėliau darbo jubiliejų proga buvo pasveikintos ilgametės bibliotekos darbuotojos: A. Stulginskienė,  Z. Skudrienė, D. Kidelienė, V. Kurauskienė, A. Volkienė ir bibliotekos direktorė J. Šimkevičiūtė. Po sveikinimų, išlaikiusios bandomuosius klausimus, į Lietuvos bibliotekininkų draugijos Joniškio skyrių priimtos naujos narės, o artėjančių švenčių proga minėto draugijos skyriaus pirmininkė V. Kuprevičienė surengė sentencijų loteriją „Ar šiandien Tau šypsosi fortūna?“.
     Pasitarimo pabaigoje vyko darbo tarybos rinkimai. Sveikiname išrinktą darbo tarybą: Zitą Skudrienę, Dianą Kidelienę ir Ievą Lipskienę. Visiems linkime prasmingų artėjančių švenčių bei darbingų ir kūrybingų Naujųjų metų!

 

Gita Vilčiauskienė,
Dokumentų komplektavimo ir tvarkymo skyriaus vyresn. bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09