Apie mus

Naujienos

  2017-12-20



Gasčiūnų pagrindinė mokykla šiais metais visą mokyklos bendruomenę kvietė kurti kalėdines ar adventines eglutes, piešti piešinius ir dalyvauti eglučių parodoje „Po advento rimties vėl eglutės žibės...“.

   Gasčiūnų pagrindinė mokykla šiais metais visą mokyklos bendruomenę kvietė kurti kalėdines ar adventines eglutes, piešti piešinius ir dalyvauti eglučių parodoje „Po advento rimties vėl eglutės žibės...“. Adventinėms ir kalėdinėms eglutėms kurti buvo galima naudoti įvairias medžiagas: popierių, medieną, plastiką, modeliną, tekstilę ir t.t.
  Į šią šventinę iniciatyvą įsijungė ne tik didžiulis būrys mokinių, tėvelių, bet ir kiti mokyklos bendruomenės nariai, partneriai. Joniškio rajono Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Stupurų filialo vyresn. bibliotekininkė V. Jašinskienė eglutę sukūrė iš senos, nuo laiko ir skaitytojų rankų pavargusios knygos. Bibliotekininkės noras prikelti knygą naujam ir blizgučių šviesoje spindinčiam gyvenimui neliko nepastebėtas konkurso komisijos. Gruodžio 15 dieną mokykla organizavo Advento vakarą, kuriame eglučių parodos darbų autoriai buvo apdovanoti mokinių kurtais prizais ir diplomais, padėkomis.

Vita Jašinskienė
Stupurų filialo vyresn. bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09