Renginiai

Iliustracijų konkursas Plikiškių bibliotekoje

  2018-01-22



Sausio 18 dieną Plikiškių filialo mažieji skaitytojai dalyvavo iliustracijų konkurse „Neįprasti katino batai“, kuris buvo skirtas Š.Pero 390 metų jubiliejui.

   Sausio 18 dieną Plikiškių filialo mažieji skaitytojai dalyvavo iliustracijų konkurse „Neįprasti katino batai“, kuris buvo skirtas Š.Pero 390 metų jubiliejui. Visi puikiai žino pasaką apie batuotą katiną, tačiau ne kiekvienas susimąsto, kodėl gi katino batai tokie neįprasti ir stebuklingi.
   Vaikai kartu su bibliotekininke svarstė, kad, ko gero, katinas turėjo išmaniuosius batus, todėl  nusprendė juos sukurti. Net 22 poros batų atsidūrė ant bibliotekos demonstracinės sienelės. Vieni jų turėjo slaptažodį, kiti - išmanųjį mygtuką, treti – paslaptingas sagtis ir spalvas. Bibliotekos skaitytojams buvo sunku išrinkti pačius gražiausius batus, nes įvairiomis technikomis iliustruoti darbai buvo puikūs. Labiausiai akis traukė Saulės (3 kl.), Simo (darželio grupė) ir Otilijos (darželio grupė) sukurti katino batai. Jie surinko daugiausiai skaitytojų simpatijų ir tapo nugalėtojais.

                    Aušra Kriščiūnienė
                Plikiškių filialo vyresn. bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09