Renginiai

2018

  2018-02-12



Vasario 5-9 dienomis minima Saugesnio interneto savaitė.

   Vasario 5-9 dienomis minima Saugesnio interneto savaitė. Šių metų šūkis – „Junkis, kurk ir dalinkis pagarbiai: geresnis internetas prasideda nuo tavęs!“. Vasario 7 d. Žagarės bibliotekos vedėja Aušra Jonuitytė aplankė Žagarės gimnazijos devintokus ir kartu su informacinių technologijų mokytoja Vida Paulauskiene vedė pamoką „Būk saugus internete“.
   Mokiniai buvo supažindinti su saugesnio interneto svetaine http://www.draugiskasinternetas.lt/lt, saugumo internete svarba ir nauda. Po informacinių pranešimų mokiniai žinias pasitikrino spręsdami įvairius testus, kurie įtvirtino jų žinias apie saugumą interneto erdvėje. Mokytojai V. Paulauskienei labai patiko netradicinė pamoka, tad ji paprašė vesti ir kitą pamoką kartu su ja. 
   Pamokų pabaigoje mokytoja palinkėjo mokiniams pasinaudoti išgirstais patarimais, pasidžiaugė ir pati sužinojusi šį tą naujo ir naudingo sau.
   Vasario 8 dieną Žagarės filialo bibliotekininkė Vitalija Kurauskienė apsilankė pas gimnazijos trečiokus. Jie taip pat buvo supažindinti su saugaus interneto svarba, atliko žinių patikrinimo testus, žaidė žaidimus.

Žagarės filialo informacija



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09