Renginiai

„SPALVOTAS PAVASARIS 2018“

  2018-03-19



Pavasari, ateik su visomis gražiausiomis spalvomis! Devintą kartą visas/-us mokančias/-ius megzti, nerti, siūti, velti ar tapyti šilką kviečiame dalyvauti socialinėje gerumo akcijoje ir padovanoti bent vieną spalvingą kepurytę (skarelę, šalikėlį ar kt.) su onkologine liga kovojančiam vaikui ir suaugusiam žmogui.

   Pavasari, ateik su visomis gražiausiomis spalvomis! Devintą kartą visas/-us mokančias/-ius megzti, nerti, siūti, velti ar tapyti šilką kviečiame dalyvauti socialinėje gerumo akcijoje ir padovanoti bent vieną spalvingą kepurytę (skarelę, šalikėlį ar kt.) su onkologine liga kovojančiam vaikui ir suaugusiam žmogui. Taip pat galite numegzti riešines ar šiltas kojines. Papuoškime ir sušildykime mažuosius kovotojus, kurių vaikystę sukaustė pikta liga, apglėbkime suaugusius ir leiskime pajusti, kad kovoje ir kelyje į Viltį - jie ne vieni. Būtų miela, jei prie kepurytės prisegtumėte draugišką pavasarinį linkėjimą sergančiam ir jo šeimai.

KOKIOS TURĖTŲ BŪTI KEPURYTĖS ? 

   Iš natūralaus pluošto (medvilnė, linas, švelni vilna) megztos, 
nertos, siūtos, veltos kepurytės, kepurės ar tapyti šilko šalikėliai, tinkantys vaikams ir suaugusiems.

   Jūsų pasiūtos, nunertos, numegztos kepuraitės gegužės pradžioje bus nuvežtos mažiesiems pacientams į LMSU Vaikų ligos klinikos Onkohemotologijos poskyrį ir VU Santariškių klinikų filialo Vaikų ligoninės Onkohemotologijos skyrių. Taip pat Klaipėdos universitetinės ligoninės, Respublikinių Panevėžio ir Šiaulių ligoninių onkologijos skyriuose besigydančioms moterims.

   Akcijos pabaiga: 2018 m. gegužės 1 d.
 
AČIŪ UŽ JŪSŲ GERUMĄ!

  Darbelius iki balandžio 30 d. galite atnešti į artimiausią biblioteką: Jono Avyžiaus viešąją biblioteką, Žagarės, Bariūnų, Daunoravos, Gaižaičių, Gataučių, Jurdaičių, Kepalių, Kirnaičių, Kriukų, Linkaičių, Maldenių, Plikiškių, Rudiškių, Satkūnų, Skaistgirio, Stungių ar Stupurų filialą.

Daugiau informacijos tel. (8 426) 51258 arba ieva.lipskiene@gmail.com

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09