Renginiai

Įvykę renginiai

  2018-05-02



Balandžio 26 d. Gaižaičių filialo lankytojai turėjo galimybę susitikti su poetu, rašytoju ir aktyviu visuomenininku Dariumi Rekiu.

   Balandžio 26 d. Gaižaičių filialo lankytojai turėjo galimybę susitikti su poetu, rašytoju ir aktyviu visuomenininku Dariumi Rekiu. Trumpai pristatytos jo kūrybos knygos vaikams: „Viską susapnuoti dar kartą“ ir „Kaip kukiai su gruzdžiais kovojo“. Kadangi susitikimo dalyviai suaugusieji, tai plačiau pristatytos jo poezijos knygos – „Pasislėpusios saulės šviesoj“ ir „Pražydusios klumpės“.
   Pasiklausyta autoriaus kūrybos eilėraščių, pasidalinta mintimis, susipažinta su kūrybinio kelio pradžia, kuri prasidėjo dar mokykloje, jo pomėgiais ir tolimesne veikla. Darius Rekis naujaisiais eilėraščiais įrodo, kad ir šiais laikais galima rašyti suprantamai, tačiau jokiu būdu ne paprastai. Jo poezijos knygas tinka skaityti tiems, kurie nebesupranta šiandieninių autorių. 
   Maloniai praleidome laiką, žmonės susipažino su puikiu poetu ir naujuoju Gaižaičių kaimo gyventoju bei įsigijo autoriaus knygų.

 

Monika Sviderskienė
Gaižaičių filialo vyresnioji bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09