Renginiai

Žaidimų naktis Maldeniuose

  2018-08-02



Vasara Maldenių bibliotekoje šurmuliuoja ne tik daug Maldenių kaimo vaikų, bet ir atvykusių iš kitų vietovių.

   Vasara Maldenių bibliotekoje šurmuliuoja ne tik daug Maldenių kaimo vaikų, bet ir atvykusių iš kitų vietovių. Visi jie dalyvauja Skaitymo skatinimo programoje „Atostogauk savo bibliotekoje“, kurios metu vyksta įvairūs kūrybiniai užsiėmimai.
   Šią vasarą jaunieji bibliotekos lankytojai įsitraukė į „Skaitymo iššūkį“ – skaityti skatinančias varžytuves, dalyvauja bibliotekos lėlių teatro „Padaužiukai“ veikloje. „Padaužiuko“ artistai ne tik vaidina, jie yra aktyvūs bibliotekos renginių dalyviai. Susikvietę draugus vėlyvą liepos 28-sios vakarą rinkosi į biblioteką turiningai ir neįprastai praleisti naktį „Žaidžiame ir kuriame“. Vadovaujami Agnės Ainytės ir Karolinos Remeikytės vaikai iki paryčių žaidė įvairius žaidimus. Maldenių bendruomenės dėka žaidėjai neliko alkani, nes bendruomenės moterys ne tik nupirko skanių dešrelių, bet ir iškepė jas ant laužo. Visiems taip pat labai patiko ir lauže keptos bulvės. Pabėgiojus, pažaidus, sočiai prisikirtus bulvių su dešrelėmis, smagu buvo iki ryto naktinėti sugulus miegmaišiuose prie laužo, kol lietutis suvarė į bibliotekos vidų.
   Vaikai kartu su bibliotekininke dėkoja bendruomenės pirmininkei Palmyrai Rudauskienei, Irenai Aukselienei, Danutei Aukselienei, Alminai Volkienei ir visiems, prisidėjusiems prie įsimintino ir turiningo naktinėjimo bibliotekoje.

Lionė Adomaitienė
Maldenių filialo vyr. bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09