Renginiai

Įvykę renginiai

  2020-03-10



Pasitinkant Kovo 11 dienos 30-metį Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos skaitykloje buvo pristatyta Jono Ivanausko fotonuotraukų paroda „Lietuvos laisvės metai“.

Renginio pradžioje bibliotekos direktorė J. Šimkevičiūtė pasveikino Joną Ivanauską su parodos pristatymu ir palinkėjo naujų kūrybinių idėjų ir sumanymų. Parodos autorius trumpai papasakojo, kaip ir kur buvo kuriamos nuotraukos. Parodos autorių sveikino Joniškio rajono savvaldybės tarybos narė D. Žilevičienė ir nemažas būrys gerbėjų.

Po parodos pristatymo vyko šaškių turnyras, skirtas Kovo 11-osios 30-mečiui paminėti, kuriame dalyvavo 16 žaidėjų, tarp jų – ir parodos autorius Jonas Ivanauskas. Prieš prasidedant varžyboms visiems dalyviams buvo įteikta lietuviška atributika. Bibliotekos direktorė J. Šimkevičiūtė pasveikino visus su artėjančiu Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiu ir palinkėjo šaškių turnyro dalyviams sėkmės žaidime. Turnyro dalyvių amžius siekė nuo 12 metų iki senjorų. Šaškių turnyrui vadovavo treneris Stasys Rimdžius. Vyko atkakli žaidėjų kova.

Kaip ir praėjusiais metais, 1 vietą laimėjo Rokas Banevičius iš Žeimelio. 2-ąją vietą užėmė trenerio anūkas Gytis Rimdžius, 3 vietą – Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos atstovas Vytautas Baltramaitis. Nugalėtojai apdovanoti atminimo dovanėlėmis. Turnyro metu skaitykloje vyravo pakili, šventinė nuotaika.



R. Jakaitės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2022-11-09