Renginiai

Įvykę renginiai

  2021-06-03



Bibliotekos darbuotojai buvo supažindinti su atnaujinta karantino tvarka, galimybių pasu, skaitymo skatinimo akcijomis.

Pasitarimo pradžioje darbuotojams buvo pristatyta Viešojoje bibliotekoje (kol kas nuotoliniu būdu) pagal projektą „Judam“ savanoriaujanti Kristina Lašaitė. Savanorė teigė, kad ateiti savanoriauti į biblioteką ji nusprendė norėdama išbandyti naujų veiklų, išmokti ir įgyti naujų įgūdžių. Šiais metais Jono Avyžiaus viešajai bibliotekai iki 2024 m. suteikta jaunimo savanorius priimančios organizacijos akreditacija.

Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos direktorė J. Šimkevičiūtė pristatė darbuotojams atnaujintą karantino tvarką ir saugumo reikalavimus aptarnaujant lankytojus, organizuojant renginius ir edukacijas. Direktorė džiaugėsi, kad dauguma darbuotojų jau yra pasiskiepiję ir tikisi, kad kitą metodinį pasitarimą bus galima daryti kontaktiniu būdu. Taip pat pakvietė dar nepasiskiepijusius darbuotojus pasiskiepyti ne tik dėl savo, bet ir dėl bibliotekos lankytojų saugumo. 

Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja G. Vilčiauskienė pristatė darbuotojams galimybių paso gavimo ir tikrinimo eigą.

Vaikų literatūros skyriaus vedėja D. Kurlienė pristatė skaitymo skatinimo akciją „Vasara su knyga“ ir vasaros užimtumo programą „Atverk duris vasarai“. Vedėja kvietė visus aktyviai įsijungti ir kviesti savo skaitytojus dalyvauti organizuojamose akcijose.
Paskutinio redagavimo data: 2022-11-10