Apie mus

Naujienos

  2022-07-25



Iki 2022 m. rugsėjo 1 d. Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos hole eksponuojama Edvino Siliūno garso instaliacija „DENG“. Kviečiame aplankyti ir išbandyti!
***
До 1 сентября звуковая инсталляция Эдвинаса Силюнаса «ДЭНГ» выставлена в зале Публичной библиотеки Йонаса Авижюса. Приглашаем посетить и попробовать!

Edvinas Siliūnas – tarpdisciplininio meno kūrėjas, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos magistrantas.

Garso instaliacija „DENG“ – tai elektromagnetinių garso laukų reprezentacija iš įvairių tipų šviesos prietaisų. Garso įrašai buvo atlikti naudojant elektromagnetinio lauko mikrofoną. Šie įrašai buvo moduliuojami, ištempiami, keičiami, reverbuojami per daug nenutolstant nuo originalių įrašų. Elektromagnetiniai įrašai siunčiami per skirtingus kanalus iš kompiuterio į dvi garso plokštes. Šios padalina garsą į atskirus kanalus, kurie siunčiami į instaliacinių lempų sistemas.

Instaliacija eksponuojama pagal Lietuvos kultūros tarybos finansuojamą projektą „Meno jungtys 2“, kurio metu siekiama kelti bendrą kultūrinį Joniškio regiono ir miesto gyvenimo lygį pristatant šiuolaikinio profesionalaus tarpdisciplininio meno kūrinius bendruomenei, taip skatinant tolygią kultūrinę raidą regione.

Projekte iki 2022 m. gruodžio mėn. iš viso bus pristatyti 7 tarpdisciplininio meno kūrėjų darbai.

Daugiau informacijos: https://www.joniskis.rvb.lt/projektas-meno-jungtys-2/ 

Projektą finansuoja: Lietuvos kultūros taryba ir Joniškio rajono  savivaldybė

Projektą remia: Joniškio žemės ūkio mokykla



Paskutinio redagavimo data: 2022-07-28