Renginiai

Įvykę renginiai

  2022-12-15



Gruodžio 15 d. bibliotekininkė viešėjo Skaistgirio gimnazijos priešmokyklinio ugdymo grupėje, kur vyko Kalėdinių skaitymų valandėlė.

Šventėms papuoštos eglutės lempučių šviesoje bibliotekininkė vaikams skaitė ištrauką iš Aurelijos Čeredaitės knygos „Eželio kalėdos“. Grupės vaikai pabandė kaip veikia „meilės spygliukai“, stebėjo draugų elgseną, pasakojo kaip paliesti spygliukų jaučiasi patys. Vienas iš knygelės personažų – Meškis, savo kalėdinėje kalboje vaikams linkėjo turėti draugų. Su vaikais užsimezgė pokalbis apie draugus. Vaikai papasakojo ar jie turi draugų, kokie jų vardai, kodėl reikia turėti bent vieną draugą.

„Kalėdos – meilės ir draugystės metas. Kartu su gražiai supakuotomis dovanėlėmis padovanokite vienas kitam draugiškumo ir meilės“. Šiais autorės žodžiais, ištartais Kalėdų senelio lūpomis, bibliotekininkė atsisveikino su vaikais. Vaikai ir mokytoja buvo paruošę staigmenėlę – Kalėdinį atviruką-sveikinimą. Grupės vaikai ir mokytoja pakviesti apsilankyti bibliotekos Kalėdinėje fotosesijoje „Tarp knygų“.

J. Jatulienės inf.



Paskutinio redagavimo data: 2022-12-19