Apie mus

Naujienos

  2023-01-10



Sausio 9 dieną baigėsi Lietuvos bibliotekininkų draugijos paskelbta akcija „Bibliotekų knygų Kalėdos“.

Šiais metais akcijos iniciatoriai kvietė dalintis istorijomis ir nuotykiais, dovanoti knygas savo bibliotekoms. Skaitytojai, lankytojai ir ilgamečiai bibliotekos bičiuliai mielai dalinosi gerumu ir dovanojimo stebuklu – bibliotekos knygų fondą papildys net 158 padovanotos knygos, 6 kompaktiniai diskai ir 7 stalo žaidimai. Jau greitai šias dovanas rasite Joniškio viešosios ir rajono bibliotekų lentynose.

Džiugu buvo sulaukti dovanų iš kraštietės rašytojos Birutės Žymantienės. Autorė bibliotekai padovanojo visas savo išleistas knygas. Kaip ir kasmet, bibliotekos knygų fondas pasipildys ir bibliotekos globėjos Sofijos Jonaitytės dovanotomis knygomis.

Bibliotekos bendruomenė taria AČIŪ visiems, kurie ne tik prisideda prie knygų dalinimosi ir skaitymo skatinimo akcijos „Bibliotekų knygų Kalėdos“, bet ir ištisus metus dovanoja knygas bibliotekai.

Biblioteka kviečia ir 2023-aisiais metais bendrauti, draugauti, lankytis renginiuose, edukaciniuose užsiėmimuose ir naudotis visomis bibliotekos siūlomomis paslaugomis!

D. Valuckienės inf.

Paskutinio redagavimo data: 2023-01-10