Renginiai

Įvykę renginiai

  2023-06-01



Birželio 1 d. Joniškio vaikų l/d „Saulutė“ Bariūnų skyrius ir Joniškio J. Avyžiaus viešosios bibliotekos Bariūnų padalinys organizavo rytmetį darželio vaikams „Vaikystės takai juoku nubarstyti“, kuris vyko Saugėlaukio seniūnijos poilsio zonoje.

Bibliotekininkė Erika Vasiliauskaitė-Rašimienė mažiesiems dalyviams buvo paruošusi muilo burbulų, kuriuos vaikai su didžiausiu džiaugsmu gaudė ir patys pabandė jų pūsti. Vaikai žaidė su spalvingu žaidimų parašiutu. Iškėlę jį į orą, vaikai subėgdavo į vidų, o jam pradėjus leistis, iš jo bėgdavo.

Padūkę ir prisilakstę mažieji ilsėjosi ir piknikavo smaližiaudami ledus ir užkandžiaudami kriaušes. Darželio auklėtojos ir bibliotekininkė žaismingai gaudė akimirkas pasitelkusios į pagalbą paveikslo rėmą. Renginio metu spalvotomis kreidelėmis vaikai piešė savo svajones. Taip pat darželis išlydėjo dvi mergaites į naują gyvenimo etapo ir žinių kelią. Bibliotekininkė joms įteikė po mažą atminties dovanėlę.

Vaikystė  – tai nuostabiausias nerūpestingumo laikas, naujų potyrių ir atradimų momentai, begalinis laisvės pojūtis, net ir suaugęs prisimeni tą nepakartojamą ir stebuklingą laikotarpį.

E. Vasiliauskaitės-Rašimienės inf. ir nuotr.

 



Paskutinio redagavimo data: 2023-06-05