Renginiai

Įvykę renginiai

  2023-09-06



Kiekvieną liepos ir rugpjūčio penktadienį Stupurų filialas šiemet, kaip ir pernai, kvietė jaunuosius skaitytojus į „Atverkime duris vasarai“ užsiėmimus.

Užsiėmimai prasidėjo popiete „Lietuva – žalia šalis“. Vaikai tyrinėjo Lietuvos žemėlapį, Lietuvoje paplitusius medžius, juos spalvino, piešė, lipdė. Vėliau skaitė Maironio eil. „Suolelis miške“, ištraukas iš A. Baranausko knygos „Šilas nubunda“, M. Ryliškienės knygelę  „Raudonuogis“. Vėliau žaidė stalo žaidimą „Scrabble“ iš medžių pavadinimų.

Kitais penktadieniais vyko  edukacija „Kvilingas“, kurios metu vaikai susipažino su „kvilingo“ technika, ją išbandė gamindami gėles, skaitė lietuvių pasaką „Aukso obelėlė“ ir gamino paveikslėlį „Aukso obelis“.

Stovyklautojų prašymu vienas penktadienis paskirtas prisiminti, ką pernai vaikai buvo išmokę stovyklos metu – tai pynimą „Makramė“ technika. Norintys pynė mamoms apyrankes.

Paskutinį penktadienį iš džiovintų augalų arba „Kvilingo“ technika gaminti atvirukai mokytojams, kuriuos vaikai planavo sveikinti  Rugsėjo 1-ąją.

J. Medževeprienės inf. ir nuotr.

 



Paskutinio redagavimo data: 2023-09-06