Renginiai

Įvykę renginiai

  2023-11-14



Lapkričio 14 d. Maldenių bibliotekoje prasidėjo kūrybiniai užsiėmimai suaugusiems „Kūrybos ir pokalbių magija“, kurie tęsis š.m. lapkričio – gruodžio mėn.

Pirmųjų užsiėmimų metų bibliotekininkė papasakojo apie prasidėjusią Šiaurės šalių literatūros savaitę ir pristatė edukacinę programą „Kūrybos ir pokalbių magija“.

Dalyvės mokėsi daryti gėles iš pūkuotos šenilo vielutės. Šenilo vielutė – lengvai lankstoma, kerpama net ir su paprastomis žirklėmis. Iš tokios vielutės galima sukurti gėlių kompozicijas, dekoracijų Kalėdinei eglutei, taip pat įvairių žaisliukų vaikams. Kūrybinių dirbtuvių dalyvės jau buvo mačiusios gabios maldenietės Indrės Paliūnaitės išlankstytas gėles, tad šį kartą jos pabandė savo rankomis susikurti gėlių puokštes. Užsiėmimų pabaigoje prie kavos puodelio buvo aptariami kūrybos rezultatai ir būsimos edukacijos.

Lapkričio ir gruodžio mėn. visi norintys galės dalyvauti tęstinėse kūrybinėse dirbtuvėse – gėlių darymas iš pūkuotos vielutės, sapnų gaudyklių, kalėdinių vainikų pynimas, tapyba akrilo dažais ir t. t.

L. Adomaitienės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2023-11-15