Renginiai

Įvykę renginiai

  2023-11-29



Paskutinį lapkričio trečiadienį Jurdaičių teritoriniame padalinyje vyko garsiniai skaitymai, kuriuose dalyvavo grupelė Jurdaičių socialinės globos namų gyventojų ir juos atlydėjusi darbuotoja.

„Prisiminimų beieškant“ – terapinių skaitymų užsiėmimai. Paslauga skirta senyvo amžiaus asmenims, turintiems atminties sutrikimų ir / arba sergantiems demensija. Šia paslauga siekiama mažinti vienatvės jausmą, gerinti atmintį ir tuo pačiu paįvairinti globos namų gyventojų laisvalaikio praleidimą.

Šiandien drauge kalbėjome apie šaltąjį laikotarpį. Bibliotekininkė renginio dalyviams paskaitė pasakojimą apie žiemą. Kartu prisiminėme mėnesius, kurie sudaro šį laikotarpį, kaip keičiasi gamta, kokios šventės artėja ir ką kiekvienas prisimena apie žiemos linksmybes iš praeities. Palengva atgijo prisiminimai, kurie suteikė geras emocijas ir tarsi nukėlė atgal į nerūpestingos vaikystės laikmetį. Visi džiaugėsi apsilankymu bibliotekoje ir prasmingu susitikimu. Palinkėjome vieni kitiems jaukių ir gražių ateinančių švenčių.

Jurdaičių filialo vyresn. bibliotekininkės Dianos Užkuraitienės inf.
Paskutinio redagavimo data: 2023-11-30