Renginiai

Įvykę renginiai

  2024-01-25



Sausio 25 dieną Jurdaičių filialas bendradarbiaujant su Jurdaičių socialinės globos namais organizavo popietę „Savęs pažinimo link“, kurioje buvo kalbama apie asmenybės tipus, jų indentifikavimo būdus, siekiant kurti harmoningus santykius su savimi ir kitais.

Renginyje iš viso dalyvavo 24 dalyviai: Skaistgirio moterų draugijos „Versmė“ vadovė Vida Urbonienė , Jurdaičių ir Jankūnų moterys, Jurdaičių socialinės globos namų gyventojai ir darbuotojai.

Popietės temą pristatė Mažvydas, kuris šiuo metu gyvena Jurdaičių socialinės globos namuose. Jis aktyviai domisi psichologija ir nemažai darbų verčia iš anglų kalbos. Jaunuolis, padedant psichologei Virginijai Servutienei, pristatė pagrindinius asmenybės tipus, kokios savybės jiems būdingos. Psichologė, papildydama, paaiškino detaliau, kad kiekvienam informacija būtų suprantama. Popietės metu Mažvydas pristatė Isabel Briggs Myers, Peter B. Myers knygą „Skirtingos dovanos. Asmenybės tipai“. Vyko diskusijos ir kiekvienas dalyvis, padedant popietės vedėjams, turėjo galimybę nusistatyti savo asmenybės tipus. Vėliau renginio dalyviai individualiai išsiaiškino, kas būdinga nustatytam jų asmenybės tipui, kokie galimi patarimai ir kas rekomenduojama santykiuose su kitais. Daugelis popietės dalyvių džiaugėsi galimybe pabendrauti su psichologe, o šilti pokalbiai padrąsino pažinti save gilau.

Jurdaičių filialo vyresn. bibliotekininkės Dianos Užkuraitienės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2024-02-09