Renginiai

Įvykę renginiai

  2024-02-13



Vasario 13 d. Kriukų teritoriniame padalinyje vyko Kriukų pagrindinės mokyklos moksleivių parodos „Atminties kodai“ pristatymas.

Šiais metais 5–10 kl. mokiniai su mokytojomis D. Butkiene, V. Ruseckaite, R. Ivaškevičiene pristatė integruoto fizikos, dailės/technologijų, IT, lietuvių kalbos ir literatūros, istorijos projekto veiklas ir kūrybinių darbų parodą.

Aštuntokas E. Karžinauskas papasakojo apie simbolinio ženkliuko Lietuvai idėją, kūrimo programą bei gaminimo technologiją. 10 kl. mokinė A. Dargenytė skaitė pranešimą apie Lietuvos valstybės atkūrimo dieną ir eksperimentų kupiną išvyką į Šiaulių Fotografijos muziejų. 9 kl. mokinė A. Vaitekūnaitė pristatė klasioko D. Krinciaus pranešimą apie fotogramas, jų rūšis bei šiuolaikinės fotografijos bruožus. Dailės ir technologijų mokytoja D. Butkienė apžvelgdama kūrybinių darbų parodos tematiką, technikas, įkvėpimo šaltinius, minėjo, jog mūsų tautos simboliai, istoriniai momentai į kūrybą įtraukė ne tik vyresnius mokyklos moksleivius, bet ir pradinių klasių dailės studijos narius, kurių šilti ir nuoširdūs darbeliai jau pakerėjo bibliotekos lankytojus.

Violetos Navickienės inf.

V. Ruseckaitės nuotr.


Paskutinio redagavimo data: 2024-02-15