Apie mus

Naujienos

  2024-04-04



Balandžio 4 d. viešojoje bibliotekoje pristatyta joniškietės Veronikos Barauskienės knyga „Vieniša vilkė. Vidinė aš“.

„Ši knyga skirta tiems, kurie nori gyventi be baimių, įgyti vidinės ramybės ir drąsos būdami darnoje su savimi ir supančia aplinka“, – teigia autorė. Tai jau antroji Veronikos knyga, pirmoji – „Vieniša vilkė“, išleista 2021 m. 

Pirmojoje dalyje – pasakojimas apie savo gyvenimą, apie nuopuolio kelią, kai pasiekusi „dugną“, Veronika surado jėgų atsispirti ir pakilti. Vaikystė ir jaunystė prabėgo su geriančia motina, sukūrusi savo šeimą ji patyrė girtaujančio vyro smurtą. Nors šeimoje augo trys vaikai, Veronika jau buvo įpratusi savo nuoskaudas, nenusisekusį gyvenimą skandinti alkoholio liūne...

Šiandien Veronika – gyvenimo džiaugsmu spindinti moteris, savo „prisikėlimo“ pavyzdžiu norinti užkrėsti kitus. Jau dvidešimt ketvirtus metus ji yra blaivi alkoholikė. Knygos „Vieniša vilkė. Vidinė aš“ pristatyme Veronika susidraudina kalbėdama ne apie save, o apie kitus, apie tuos žmones, kurie pasuko susinaikinimo keliu, kuriuos įtraukė alkoholio sūkurys. Veronika Barauskienė ne tik turi sukūrusi programą, kaip padėti tokiems žmonėms, ji nuoširdžiai trokšta tai padaryti.

Po renginio autorė dalijo autografus, dovanojo knygų ir bibliotekai.

Vijoleta Kuprevičienė

Ritos Mačiukienės nuotraukos



Paskutinio redagavimo data: 2024-04-05