Renginiai

Įvykę renginiai

  2018-04-11



Riedėkim per gyvenimą margais keliais pilni pavasario, žydėjimo, svajų. Dalinkimės pasauliu su draugais, dainuokim, džiaukimės kartu.

    Riedėkim per gyvenimą margais keliais pilni pavasario, žydėjimo, svajų. Dalinkimės pasauliu su draugais, dainuokim, džiaukimės kartu.
    Visą savaitę Skaistgirio bibliotekoje vyko paroda „Marga Velykų kraitė“. Ši paroda – tai pavasario pradžia, kuri visų mūsų širdis pripildė džiaugsmo, ramybės ir šilumos. Balandžio 6-osios popietę  į biblioteką susirinko ne tik tie, kurie savo margučiais, Velykinėmis kompozicijomis, mezginiais, įvairiai margintais margučiais džiugino mus ir mūsų bibliotekos lankytojus, bet ir skaistgiriečiai, kurie atėjo tik į parodos uždarymą.
    Už gražią parodą nuoširdžiai dėkojame Liubov Šliažas, Eugenijai Jondžienei, Augustinai Burneikienei, Vytautui Liberiui, Rimantui Navickui, Rimvaldai Kaikarienei, Romutei Grybauskienei, Virginai Jakutienei. Labai malonu, kad parodoje savo darbelius pristatė buvusi kraštietė Laimutė Kirvelytė, kuri dabar gyvena Kalnelyje. Rimantas Navickas visiems parodė, kaip reikia skutinėti margučius.
    Pasigrožėję paroda ir pasidžiaugę vieni kitų darbais susėdome paklausyti buvusios Skaistgirio gimnazijos moksleivės Monikos Jakutytės pristatymo „7 Ievos namai“. Šiuo prekės ženklu pažymėtos žolelių arbatos, arbatų mišiniai ir prieskoniai. Monika papasakojo, kad visos žolelės atrenkamos tik iš gimtosios jų augimo šalies, be jokių priedų ir priemaišų. Žolelės renkamos rankomis. Visi popietės dalyviai vaišinosi Monikos pristatytomis arbatomis, jos pačios keptais sausainiais.

Skaistgirio filialo vedėja
Lijana Degiminė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09